FAST (Logo)

Ofte stilte spørsmål

Det er absolutt lurt å velge et flyttebyrå i Oslo etter gode anbefalinger. Wisdom of the crowd er en teori som antar at store folkemengder er kollektivt smartere enn individuelle eksperter. Den mener at den kollektive kunnskapen og meningene til en gruppe er bedre til å ta beslutninger, løse problemer og innovere enn enkeltindivider.

Prisene i Oslo varierer veldig. Det finnes mindre seriøse aktører som opererer over kort tid og tar med seg tiltenkt skatt og moms til utlandet. Dessverre klarer ikke vi, som kjører etter boka, å konkurrere med dem.

Det er også noen gigantselskaper som har mange kontorer rundt om i landet, titalls biler og mange ansatte på kontor og administrasjon som skal lønnes. Fast Mover Group har aldri hatt som visjon at ekspandere veldig, noe som også gjør at vi klarer å tilby de lave prisene som vi opererer med. Vi tar akkurat så mye betalt som vi trenger for å kunne levere den høye kvaliteten vi lover til hvert oppdrag.

Tidsbruken varierer avhengig av hvor mye som skal flyttes. Det spiller også en rolle hvor langt det er å kjøre mellom adressene, hvilke etasjer det er fra/til, og hvor godt ting er pakket ned. Uansett om du velger timespris eller fastpris, streber vi alltid etter å fullføre jobben så raskt som mulig på en trygg og forsvarlig måte.

Vi følger normal prosedyre med å starte klokka og tar betalt fra det vi kjører fra bilparken på (Økern) til vi er tilbake igjen.

 

Vi jobber også kvelder og helger. Med et tillegg på 50% etter 17.00. 50% på lørdager og 100% på søndager.

 

Ofte stilte spørsmål - Kontorflytting

Ja, vi kjører bort avfall, kontormøbler og annet kontorutstyr med vår søppeltaxi for bedrifter og firmaer. Bli kvitt søppel, avfall, gammelt kontorutstyr, datamaskiner, emballasje, ting til forbrenning og makulering tjenester for bedrifter.

Har dere behov for bærehjelp innad i samme lokaler? Eller kanskje dere får en leveranse levert til arbeidsplassen og trenger hjelp med å håndtere bæring inn. Vi leier ut mannskap som bærehjelp for vinduer, dører, lossing av container eller flyttebil, sjauere til…
 
Vi selger det meste du trenger av flyttemateriell og emballasje, inkludert flytteesker. Andre ting du også kan kjøpe er bobleplast, pakkepapir, garderobeesker, bokesker, tape og annen emballasje for en trygg og sikker nedpakking. Vi kan levere flyttemateriell i hele…
Vi utfører flyttetjenester for bedrifter alle dager i uken, hovedsakelig mellom  kl 08.00–18.00 på hverdager og 9.00–15.00 i helgene. Men vi forstår viktigheten av at bedrifter ønsker å minimere driftsstans og derfor flytte etter arbeidstid. Vi utfører gjerne…

Vi utfører de fleste flyttinger i løpet av en arbeidsdag. Ved større prosjekter vil flytteprosessen kunne gå over flere dager. Tiden kan variere mye avhengig av størrelsen på jobben, hvilke tjenester som skal utføres og flere andre faktorer.

Kontakt Oss

Telefon

+47 921 11 740

Adresse | plassering

Oslo, Norway

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Datotid

© OPPHAVSRETTSBESKYTTET 2024 | FASTMOVERGROUP | ALLE RETTIGHETER FORBEHOLDT.

Vi bruker informasjonskapsler til å analysere nettstedstrafikk og til å optimalisere nettstedsopplevelsen din. Ved å godta vår bruk av informasjonskapsler, vil dataene dine bli samlet med alle andre brukerdata.  Lære mer