FAST (Logo)

Våre tjenester | Fast Mover

Hvis du ser etter et flyttebyrå som leverer høy kvalitet til fornuftige priser har du kommet til rett sted. Vi kan garantere at vi vil fullføre jobben til avtalt tid og pris, og ha en god oppfølgende dialog med kundene gjennom hele oppdraget. Alle våre tjenester tilbys med fornøydgaranti. Fast Mover har god erfaring med flytting fra private hjem og kan tilby deg et bredt spekter av flytte tjenester når du skifter bolig. Med kunnskap og spesialtilpasset utstyr for flytting, gjør vi transporten skånsom for deg og dine eiendeler til og fra destinasjoner i både inn- og utland. Alle møbler blir emballert med flyttetepper på flyttebilen før transport, og blir presist plassert i ny bolig etter kundens ønske.

Bedriftflytting

Vi sørger for god planlegging og en smidig gjennomføring av kontor- og bedriftsflytting til en god pris.

Kontorflytting

Kontorflytting trenger ikke å være ett styr – men det må planlegges nøye og det krever kompetente og erfarne flyttefolk.

Dodsbo

Trenger du hjelp til håndtering av konkursbo eller dødsbo Oslo? Kontakt oss

Ofte stilte spørsmål

Det er absolutt lurt å velge et flyttebyrå i Oslo etter gode anbefalinger. Wisdom of the crowd er en teori som antar at store folkemengder er kollektivt smartere enn individuelle eksperter. Den mener at den kollektive kunnskapen og meningene til en gruppe er bedre til å ta beslutninger, løse problemer og innovere enn enkeltindivider.

Prisene i Oslo varierer veldig. Det finnes mindre seriøse aktører som opererer over kort tid og tar med seg tiltenkt skatt og moms til utlandet. Dessverre klarer ikke vi, som kjører etter boka, å konkurrere med dem.

Det er også noen gigantselskaper som har mange kontorer rundt om i landet, titalls biler og mange ansatte på kontor og administrasjon som skal lønnes. Fast Mover Group har aldri hatt som visjon at ekspandere veldig, noe som også gjør at vi klarer å tilby de lave prisene som vi opererer med. Vi tar akkurat så mye betalt som vi trenger for å kunne levere den høye kvaliteten vi lover til hvert oppdrag.

Tidsbruken varierer avhengig av hvor mye som skal flyttes. Det spiller også en rolle hvor langt det er å kjøre mellom adressene, hvilke etasjer det er fra/til, og hvor godt ting er pakket ned. Uansett om du velger timespris eller fastpris, streber vi alltid etter å fullføre jobben så raskt som mulig på en trygg og forsvarlig måte.

Vi følger normal prosedyre med å starte klokka og tar betalt fra det vi kjører fra bilparken på (Økern) til vi er tilbake igjen.

 

Vi jobber også kvelder og helger. Med et tillegg på 50% etter 17.00. 50% på lørdager og 100% på søndager.

 

Kontakt Oss

Telefon

+47 921 11 740

Adresse | plassering

Oslo, Norway

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Datotid

© OPPHAVSRETTSBESKYTTET 2024 | FASTMOVERGROUP | ALLE RETTIGHETER FORBEHOLDT.

Vi bruker informasjonskapsler til å analysere nettstedstrafikk og til å optimalisere nettstedsopplevelsen din. Ved å godta vår bruk av informasjonskapsler, vil dataene dine bli samlet med alle andre brukerdata.  Lære mer