FAST (Logo)

OM OSS | FAST MOVERS

Fast Mover Group vil hjelpe deg med å gjøre flyttingen din rask og effektiv med beskyttelse av eiendeler, som dette trenger ikke å definere noe.
Hos FASTMOVER forstår vi at flytting, enten det er ditt hjem, kontor eller verdifulle eiendeler, kan være en krevende oppgave. Derfor er vi her for å forenkle prosessen for deg. Med vår omfattende pakke med tjenester sikrer vi at flyttingen din ikke bare er problemfri, men virkelig rask og effektiv.

Ofte stilte spørsmål

Det er absolutt lurt å velge et flyttebyrå i Oslo etter gode anbefalinger. Wisdom of the crowd er en teori som antar at store folkemengder er kollektivt smartere enn individuelle eksperter. Den mener at den kollektive kunnskapen og meningene til en gruppe er bedre til å ta beslutninger, løse problemer og innovere enn enkeltindivider.

Prisene i Oslo varierer veldig. Det finnes mindre seriøse aktører som opererer over kort tid og tar med seg tiltenkt skatt og moms til utlandet. Dessverre klarer ikke vi, som kjører etter boka, å konkurrere med dem.

Det er også noen gigantselskaper som har mange kontorer rundt om i landet, titalls biler og mange ansatte på kontor og administrasjon som skal lønnes. Fast Mover Group har aldri hatt som visjon at ekspandere veldig, noe som også gjør at vi klarer å tilby de lave prisene som vi opererer med. Vi tar akkurat så mye betalt som vi trenger for å kunne levere den høye kvaliteten vi lover til hvert oppdrag.

Tidsbruken varierer avhengig av hvor mye som skal flyttes. Det spiller også en rolle hvor langt det er å kjøre mellom adressene, hvilke etasjer det er fra/til, og hvor godt ting er pakket ned. Uansett om du velger timespris eller fastpris, streber vi alltid etter å fullføre jobben så raskt som mulig på en trygg og forsvarlig måte.

Vi følger normal prosedyre med å starte klokka og tar betalt fra det vi kjører fra bilparken på (Økern) til vi er tilbake igjen.

 

Vi jobber også kvelder og helger. Med et tillegg på 50% etter 17.00. 50% på lørdager og 100% på søndager.

 

Kontakt Oss

Telefon

+47 921 11 740

Adresse | plassering

Oslo, Norway

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Datotid

© OPPHAVSRETTSBESKYTTET 2024 | FASTMOVERGROUP | ALLE RETTIGHETER FORBEHOLDT.

Vi bruker informasjonskapsler til å analysere nettstedstrafikk og til å optimalisere nettstedsopplevelsen din. Ved å godta vår bruk av informasjonskapsler, vil dataene dine bli samlet med alle andre brukerdata.  Lære mer