FAST (Logo)

Kontorflytting Oslo

Vi har god forståelse for hvor viktig det er for din bedrift å kunne gå tilbake til arbeidet så raskt som mulig etter flyttingen. Derfor vil vi nøye tilpasse personell og transportmidler etter kontorflyttingens type, omfang og den avtalte tidsrammen.

Alle våre utførte prosjekter har hittil blitt ferdigstilt til avtalt tid – hvilket har gitt oss mange gode referanser fra kontorflytting Oslo og andre steder i vakre Norge! For oss er ingen jobber for store eller for små!

Trenger kontorflytting ?

I prosessen kan vi tilby:

Alle våre oppdrag er forskjellige, og vi har lang erfaring fra oppdragsgivere med varierende behov. Vi tilpasser oss jobbens omfang og tidsramme!

Kontorflytting Oslo. Profesjonell bedriftsflytting for store og små bedrifter. Behov for å flytte kontor? Flyttebyrå Oslo utfører kvalitetssikret flytting for bedrift. Gratis befaring i Bærum, Asker, Ski, Lillestrøm og Oslo by. Totalleverandør ved flytting for bedrifter. 

Klargjøring av flyttegods

Vårt mål er at deres kontorflytting Oslo skal skje så ryddig og raskt som mulig. I samarbeid med dere har vi på forhånd laget en oversikt over flyttegodset. Vi vet nøyaktig hva som skal med på lasset, og hvilke kontormøbler som skal demonteres. Vi stiller med tilpasset pakkemateriell og verktøy for å frakte kontormøbler og -rekvisita raskt og sikkert til deres nye lokaler.

Kontorflytting & montering

Vi har kjøretøy og mannskap klare for alle typer prosjekter, og vi tilpasser både transportmidler og arbeidskraft etter kontorflyttingens størrelse og omfang. Vi har lang erfaring med frakt, og sørger for at dette utføres effektivt og forsvarlig. Flyttegodset bæres inn i deres nye lokaler og kontormøbler monteres på plass av våre profesjonelle montører.

Smarte tilleggstjenester!

I en flytteperiode er det mye å tenke på! Det mest hensiktsmessige vil være å bruke én og samme leverandør til å gjennomføre hele prosjektet – særlig med tanke på koordinering og logistikk. Derfor har Fast Mover et utvidet tilbud, der vi også sørger for andre oppgaver forbundet med kontorflyttingen.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Datotid
Kontorflytting

Ta kontakt

FAST MOVER

Velkommen til FASTMOVER – Din partner i jevne og raske overganger

© OPPHAVSRETTSBESKYTTET 2024 | FASTMOVERGROUP | ALLE RETTIGHETER FORBEHOLDT.

Vi bruker informasjonskapsler til å analysere nettstedstrafikk og til å optimalisere nettstedsopplevelsen din. Ved å godta vår bruk av informasjonskapsler, vil dataene dine bli samlet med alle andre brukerdata.  Lære mer